Aviko recept oerfriet zalm in filodeeg

Restaurants

Aviko biedt de perfecte oplossingen voor een efficiënte keuken. Ontdek hoe Aviko jouw keuken kan versterken, met behoud van de hoogste kwaliteit en ruimte voor jouw eigen, onmiskenbare stijl.

Tijd besparen? Maar óók kwaliteit leveren in je restaurant?

Werk je als chef in een restaurant, dan weet je dat kwaliteit belangrijk is. Maar de druk in de keuken is vaak gigantisch hoog, helemaal als er een personeelstekort is. Met de oplossingen van Aviko maken wij jouw leven wat makkelijker. Bekijk onze speciaal voor restaurants ontwikkelde oplossingen die jou tijd besparen.

Frieten voor restaurants

Aviko is gespecialiseerd in het leveren van friet van de hoogste kwaliteit. We hebben een groot assortiment verse friet en diepvriesfriet voor restaurants, dikgesneden friet of juist een dunnere frietsoort. Bekijk zeker ook onze zoete aardappelfrietjes of wat te denken van friet met een huisgemaakte uitstraling?

Verse friet heeft minder energie nodig tijdens de bereiding, wat resulteert in kostenbesparingen en meer winst vanwege de kortere frituurtijd.

Aardappelpuree voor restaurants

Snel en eenvoudig de lekkerste stamppot maken voor je gasten? Met onze diepvries aardappelpuree bereid je snel en eenvoudig de meest lekkere stamppotgerechten.

801757 Super Mash Header

Gratins voor restaurants

Aviko Gratins zijn de perfecte aanvulling voor restaurants. Deze heerlijke gratins zijn met zorg samengesteld, bieden een smaakvolle variatie en besparen tijd met voorbereiding in de keuken. Met hun consistente kwaliteit zijn ze een ideale keuze voor een verfijnd en snel te bereiden bijgerecht.

Aviko gratin landingspagina header

Churros

Aviko Churros zijn lekker, populair en veelzijdig. Churros zijn heerlijk zoet, krokant van buiten en luchtig van binnen. Deze knapperige lekkernijen zijn niet alleen geliefd bij jouw klanten, maar ze bieden ook een uitstekende winstmarge voor jouw zaak. Serveer ze op een borrelplank of met een verschillende sauzen en toppings als dessert.

Aviko churros banaan recept header

Shared dining & borrelplanken

We zien dat shared dining wint aan populariteit in de restaurants. Bekijk ons assortiment borrelhapjes / bijgerechten eens! Deze overheerlijke Aviko snacks lenen zich uitstekend voor een borrelplank voor shared dining; een supergezellige gelegenheid waarbij jou klanten verschillende gerechten kunnen proberen en delen met elkaar. Een erg leuke sociale aangelegenheid! 

Green Delight plant-based vegan snacks

Aviko Green Delight biedt een assortiment heerlijke plant-based (vegan) snacks die perfect zijn als je het al je gasten naar de zin wilt maken, of ze nu de voorkeur geven aan vlees, vis of vegetarische/veganistische opties. Gebruik deze heerlijke plant-based vegan snacks gemakkelijk op de borrelplank of door een veganistische salade.

Aviko plant-based chicken pops-header

Inspiratie voor de keuken

Aviko Recept Gratins met asperges en antiboise