aviko_supercrunch_-_sfeer_-_1440x567_px.jpg

SuperCrunch - Friet met krokante coating

Aviko SuperCrunch friet heeft een knapperige coating en is in een mum van tijd klaar! Onze beste friet voor afhaal- en thuisbezorging voor cafetaria's en restaurants. Ontdek onze SuperCrunch friet nu.

Super lang krokant én supersnel klaar! 

Zowel onze verse friet als de diepvriesvariant van SuperCrunch komen zelfs nog na een lange bezorgtijd vers, krokant en warm aan bij jouw klant! 

De voordelen van SuperCrunch-friet:

 

1. Tijdsbesparing & minder stress

Bij het bereiden van een bestelling in een restaurant, in een snackbar of in catering: SuperCrunch Fresh fijngesneden friet is klaar in slechts 2 minuten! De normale snijmaat in slechts 3 minuten.

2. Minder energiekosten

Door de snelle bereidingstijd bespaar je op energiekosten. Zeker met de huidige energietarieven zijn de verschillen groot met andere frietsoorten.

3. Getest op krokantheid en behoud van warmte

Zelfs na 30 minuten in de bezorgverpakking is SuperCrunch Fresh 135% krokanter dan andere verse friet zonder coating. Sommige soorten kunnen zelfs na 60 minuten onder de warmtelamp nog perfect warm en knapperig blijven!

4. Hogere klanttevredenheid

Uit consumentenonderzoek is duidelijk gebleken dat 93% van de ondervraagden SuperCrunch verkiest boven gewone friet. Dit betekent meer positieve online reviews en meer nieuwe klanten voor jouw restaurant met SuperCrunch friet!

Aviko geeft de SuperCrunch-frietjes de Crunch-garantie! Dit betekent dat je als restauranthouder er zeker van kunt zijn dat Aviko SuperCrunch Fresh 60 minuten vers blijft onder de warmtelamp. Op de bezorgroutes blijft SuperCrunch Fresh minstens 30 minuten warm & knapperig, de bevroren Premium SuperCrunch-variant 20 minuten. 

Aviko SuperCrunch verse friet bezorging

Meer tijd over met SuperCrunch verse friet

Met deze super knapperige verse SuperCrunch frietjes heb je de tijd! Tijd, omdat de frietjes maar 2 minuten nodig hebben én omdat ze langer knapperig blijven. Door de snelle bereidingstijd bespaar je ook nog eens op je energierekening.

Tevreden klanten 

Je hebt dus minder stress bij het bezorgen en de leveringsradius is groter, doordat de friet langer knapperig en warm blijft. Maar SuperCrunch-frietjes zijn niet alleen ideaal voor thuisbezorging - ook klanten die hun maaltijd afhalen zullen erg blij zijn met deze frietjes. 

Nooit meer slappe friet met SuperCrunch!

Aviko maakt een einde aan slappe en kleffe friet tijdens bezorgen en afhalen met een baanbrekende innovatie voor de horeca: Aviko SuperCrunch Fresh! De eerste verse friet die minstens 30 minuten knapperig blijft! Het klinkt zo eenvoudig - maar dit heerlijke resultaat vergde jaren van ontwikkeling en onderzoek.

Aviko delivery hamburger and fries supercrunch

SuperCrunch Verse friet - De winnaar volgens de consument

Onze SuperCrunch verse friet is uitgebreid getest door consumenten**. Uit deze test komt de knapperigheid van SuperCrunch als een duidelijk pluspunt naar voren.

Een volle 93% verkiest de knapperigheid van SuperCrunch Fresh-friet.

**Bron: SAMR Consumentenonderzoek november 2017.