aviko_supercrunch_-_sfeer_-_1440x567_px.jpg

Leisure sector

Wil je jouw gasten sneller bedienen, de knapperigste frietjes serveren of meer winst maken met slimme nagerechten? Geen probleem! Aviko heeft unieke foodservice oplossingen ontwikkeld voor succes in de recreatiesector.

De beste friet, snacks en andere aardappelproducten voor je bezoekers 

Of het nu gaat om zwembaden, pretparken, klimbossen, amusementsparken of zelfs als reizende foodtruck op festivals, experts in de recreatiesector weten dat serveertijd, de WOW-factor en winstmarge essentieel zijn voor succes. Daarom heeft Aviko unieke foodservice oplossingen gecreëerd toegespitst op de vrijetijdssector.

1. SuperCrunch voor snelheid en krokante friet

Met SuperCrunch verse friet krijg je niet alleen échte krokante friet, maar ook de snelste serveertijd. Je kunt meer klanten in minder tijd van friet voorzien en je winstmarge stijgt. Of het nu om een pretpark of dierentuin gaat; eten is erg tijdgevoelig en vaak komen er grote mensenmassa's tegelijk rondom de etenstijden op de eetgelegenheden af. Met SuperCrunch verse friet is dit geen probleem meer!

2. Churros als origineel dessert of als take-away

Wil je een nieuw zoet product uitproberen dat tot 900% meer omzet genereert dan de kosten? Churros is het nieuwe dessert voor outdoor, on the road & leisure gelegenheden. Eenvoudig bereid in de frituur, kunnen ze solo, met ijs of chocoladesaus worden geserveerd. Bovendien zijn churros lang houdbaar en altijd een blikvanger voor passerende klanten! Perfect als take-away!

3. Snacks - voor een borrelplank of als take-away

Onze vegetarische of traditionele snacks zijn perfect voor de leisure sector en ook nog eens snel klaar! Van traditionele kaasnuggets tot fancy jalapeño snacks, er is genoeg om uit te kiezen. Wist je dat wij heerlijke veganistische snacks in ons assortiment hebben? Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze 'Veggie Delight' borrelplank! Ideaal voor dagjesmensen die een groepen jouw park of gelegenheid komen bezoeken. Kies hier jouw ideale snacks voor op het menu.

Aviko Oerfriet cta_-_1440x920

Wil je ook je menukaart verbeteren?

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak

Maak een afspraak