aviko_aardappel-gratins-tijm-rozemarijn-met-rode-biet

5x de beste vegetarische recepten

De gasten in jouw restaurant maken bewuste en duurzame keuzes op de menukaart. De toekomst is plantaardig. Wij helpen je graag met de lekkerste vegetarische recepten.

De beste vegetarische gerechten


Veganistisch, vegetarisch, pescetarisch, flexitariër, plantaardig ... Al deze foodtrends hebben één ding gemeen: de gasten in jouw restaurant wil minder vlees en juist meer groenten eten. Zorg ervoor dat jouw menukaart is aangepast op de vega(n)trend. Het geeft misschien niet altijd de doorslag om ergens te gaan eten, maar je gasten hechten wel steeds meer waarde aan een uitgebreid en gevarieerd vegetarisch aanbod. Mooie vegetarische gerechten zijn daarnaast een goede manier om je te onderscheiden. Genoeg redenen om je te laten inspireren door onze vegetarische gerechten!

Met aardappelgerechten zit je goed!

Onze aardappelen zijn immers van nature veganistisch en daarom de beste basis voor gevarieerde recepten die gemakkelijk en goedkoop kunnen worden bereid - zonder dure speciale ingrediënten en vervangingsproducten. Aardappelproducten zijn voedzaam en scoren ook punten voor hun goed vullende eigenschappen. Met veganistische aardappelproducten zoals onze rösti rondjes, of gratins, kunnen alle veganistische gasten in je restaurant in een handomdraai getriggerd worden. Zelfs gemengde groepen gasten kunnen snel en gemakkelijk hun favoriete gerechten geserveerd krijgen.

aviko_aardappel-gratins-tijm-rozemarijn-met-rode-biet

Meer weten over vega(n) producten?

Heb je vragen voor ons? We staan voor je klaar!