Italiaanse stoemp met salami, olijven en basilicum
De Italiaanse keuken blijft populair. Probeer eens deze Italiaanse smaken in combinatie met een lekkere stoemp.
Ingrediënten Italiaanse stoemp voor 4 personen
- 1 kg Aviko Premium Super Mash
- 200 g salami (worst)
- 80 g zwarte olijven zonder pit
- 6 blaadjes basilicum
- 125 g zongedroogde tomaten in olie (pot)
- 40 g Parmezaanse kaas
- Rasp
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 15 minuten
- Verwarm de bevroren aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd intussen de salami in blokjes en de olijven en de tomaten in stukjes.
- Hak de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp de kaas.
- Schep ¾ van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas door de puree. Breng op smaak met peper.
- Schep de stoemp op 4 borden en garneer met de rest van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas.