Landingspagina - Italiaanse aardappelpuree

Italiaanse stoemp met salami, olijven en basilicum

De Italiaanse keuken blijft populair. Probeer eens deze Italiaanse smaken in combinatie met een lekkere stoemp.

Ingrediënten Italiaanse stoemp voor 4 personen

  • 1 kg Aviko Premium Super Mash
  • 200 g salami (worst)
  • 80 g zwarte olijven zonder pit
  • 6 blaadjes basilicum
  • 125 g zongedroogde tomaten in olie (pot)
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • Rasp
Landingspagina - Italiaanse aardappelpuree

Bereidingswijze

Bereidingstijd: 15 minuten

  • Verwarm de bevroren aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd intussen de salami in blokjes en de olijven en de tomaten in stukjes.
  • Hak de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp de kaas.
  • Schep ¾ van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas door de puree. Breng op smaak met peper.
  • Schep de stoemp op 4 borden en garneer met de rest van de salami, olijven, tomaten, basilicum en kaas.