
Voor de zoetekauw
Dit kan geen gast weerstaan en jij hebt ‘m zo gemaakt met onze churros en een paar heerlijke dips.
Ingrediënten
Overige ingrediënten
- 4 brownies
- 4 nougat
- 150 g verschillende stukjes chocolade, bijvoorbeeld puur, melk met nootjes, wit
- 150 g vrschillende koekjes, bijvoorbeeld. (mini) amaretti, (mini) chocolate
- chip koekjes en cantuccini (biscotti, amandelkoekjes)

Sauzen
- 1 portie warme (zelfgemaakte) chocolade saus*
- 50 ml mokka saus
- 50 ml toffee of karamel saus
Dubbel Dippen
- 2 theelepels nougatine nootjes
- 1 theelepel discodip
Chocoladesaus (zelfgemaakt) - 4 porties
- Verwarm 400ml lang houdbare slagroom met 300 g grof gesneden pure chocolade in een sauspan
- Smelt de chocolade in de warme room op een laag vuur voor een mooie chocoladesaus. Houd de saus warm of verhit voorzichtig voor serveren. Als de saus te dik is, voeg dan wat extra slagroom toe.