Jalapeño dipsaus
Jalapeño dipsaus is de perfecte smaakmaker voor jouw restaurantmenu. Met een pittige kick en smeuïge textuur, voegt deze saus overal een scherp randje aan toe.
Ingrediënten Jalapeño dipsaus (4 porties)
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- 1 kleine sjalot
- 1 teentje knoflook
- 75 g jalapeño peperringen (uitgelekt uit een pot)
- 2 tl kappertjes
- 5 takjes bladpeterselie
- 3 el extra vierge olijfolie
- 2 el limoensap
- Staafmixer
Aviko Grip 'n Dip
Bereidingswijze Jalapeño dipsaus
Bereidingstijd: 10 minuten
- Hak de sjalot en knoflook grof.
- Doe de peperringen samen met de sjalot, knoflook, kappertjes en peterselie in de staafmixer. Voeg de olijfolie en limoensap toe.
- Mix tot een grove dipsaus. Breng op smaak met zout en voeg extra limoensap toe naar smaak. Schep de jalapeño dipsaus in een kom.
- Bereid de frietjes volgens de instructies op de verpakking en serveer met de dipsaus.
Tip: Voor een mildere smaak, vervang de helft van de jalapeñopepers door groene paprika's.