Header je eigen Oerfriet teler

Weten waar je friet vandaan komt!

Meerwaarde geven aan je friet en je onderscheiden ten opzichte van de concurrentie? Aviko introduceert ‘Lokaal voor Lokaal’. Daarmee word je als afnemer van Oerfriet gekoppeld aan een Aviko teler uit de regio. Je kunt klanten vertellen waar jouw friet vandaan komt, wie jouw teler is en wat er allemaal bij zo'n proces komt kijken.

Lokaal voor Lokaal

Aviko introduceert ‘Lokaal voor Lokaal’. Daarmee word je als afnemer van Oerfriet gekoppeld aan een Aviko teler uit de regio. Je kunt klanten vertellen waar jouw friet vandaan komt, wie jouw teler is en wat er allemaal bij zo'n proces komt kijken. Zo geef je meerwaarde aan je friet en ben je nog beter in staat je te onderscheiden van de concurrentie.  

Local4local 5 Oerfriet telers

Lokale verhalen

Deze telers vertellen over hun familiebedrijf en wat er allemaal komt kijken bij de teelt van Agria aardappels. De aardappel die voor Aviko Oerfriet wordt gebruikt. Iedere afnemer van Oerfriet wordt gekoppeld aan één van deze vijf telers en op de hoogte gehouden van het groeiproces bij deze specifieke teler. 

Aviko_LokaalvoorLokaal_TiesJack
Aviko_LokaalvoorLokaal_MaxTijs
Aviko_LokaalvoorLokaal_Albert
Aviko_LokaalvoorLokaal_Anton
Aviko_LokaalvoorLokaal_Jelle

Bekijk de verhalen van onze Oerfriet telers

 

Max & Gijs Sturm Ens

Oerfriet tlers Max en Gijs

Albert Lubberink Zeewolde

Oerfriet teler Albert

Meer weten over Oerfriet?

Onze vertegenwoordigers kunnen je er alles over vertellen. Vul hieronder het formulier in en de vertegenwoordiger uit jouw regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Je eigen oogst

Op de Aviko Pootdag hebben ondernemers hun eigen pootaardappel gepoot. We geven regelmatig een update over de groei en rond september ontvangt iedereen zijn eerste eigen oogst. 

Header pootdag terugblik