Landing page Mallorca header Aviko

Download exclusieve recepten van Aviko MasterChef 2023

Laat je inspireren door de recepten van het Aviko MasterChef event 2023 op Mallorca. Deze recepten zijn nergens anders te vinden.

Unieke kans om de geheimen van Aviko's MasterChef Event 2023 te ontdekken

Tijdens Aviko MasterChef event 2023 hebben chef-koks van over de hele wereld inspirerende en culinaire gerechten op tafel getoverd met verschillende thema's. Voor Team Nederland was dit het thema 'Funky'; kleurrijke en hippe gerechten. Laat je inspireren door de recepten van de MasterChefs op Mallorca. 

Wat krijg je met deze recepten?

✔️ Gratis recepten van topchefs;

✔️ 'Instagrammable' gerechten;

✔️ Creatieve flair van professionele chefs;

✔️ Inspiratie en Passion for Plating! 

Verbeter de culinaire ervaring voor je gasten, versterk de uitstraling van je restaurant en kies voor snelheid, gemak en kwaliteit. Het resultaat? Een aanzienlijke stijging in jouw winstgevendheid, terwijl blije gasten maar al te graag hun geweldige ervaring willen delen op hun favoriete sociale mediakanalen. 

Creëer een blijvende indruk met een vegetarisch of veganistisch menu en maak je restaurant uniek. Dit zal leiden tot een toename van je winst. Gasten zullen enthousiast zijn om hun ervaring op sociale media te delen.

Maak het eten onderscheidend en verbeter de eetervaring van jouw gasten. Bouw aan je reputatie, zet in op creativiteit en verras je gasten. Het gerecht zal impact hebben op je gasten die blij zullen zijn om het via hun sociale media te promoten.