Aviko delivery hamburger and fries supercrunch

Hoe krijg je meer klanten naar je frituur of snackbar?

Een nieuw menu voor je friettent?

Als je je klanten wilt behouden of nieuwe wilt aantrekken, moet je ze een reden geven om terug te komen. Hoe kun je dat doen? Door af en toe te experimenteren met je menu. Natuurlijk hoef je niet steeds nieuwe (bij)gerechten te verzinnen, maar je moet wel terugkerende klassiekers, verrassende nieuwe gerechten en variaties op je stergerechten mixen.

En er zijn genoeg redenen om je menu aan te passen:

 • De seizoenen en de producten 
 • Lokale evenementen of festivals 
 • De verjaardag van je frietkok 
 • Het weer 
 • Of, als je je creatief voelt 
aviko_cafetaria_snackbar_cta_1440x920

Menu aanpassen ... makkelijker gezegd dan gedaan?

Helemaal niet, het is heel eenvoudig. Speciale aanbiedingen op nationale feestdag, een verse seizoenssalade bij je frietjes, snacks met sauzen in de kleuren van je favoriete voetbalteam, vrijdag met churros, of een premium variant van je hamburgers of snacks ... Dit zijn geen bijzonder radicale ideeën. En na een tijdje zul je merken dat klanten vanzelf naar je op zoek gaan, nieuwsgierig naar wat je in de winkel hebt. Zeker als je het aankondigt via sociale media. 

nl_aviko-straight-churros_kerstmarkt_puntzak

Een goede dosis inspiratie

 • De start van het jaar
  Traditioneel houden klanten hun goede voornemens aan het begin van het jaar. Zet daarom vegetarische en veganistische gerechten op je menu: bekijk Aviko's Green Delight. Verrassend lekkere plantaardige snacks.
   
 • Je kunt leren budgetteren
  Kunnen je klanten bij jou terecht met een bescheidener budget? Ja, dat kan. Maar dat betekent niet dat je je winstmarge moet opofferen. Zie churros als een margegenerator: ze gaan lang mee, zijn makkelijk te variëren en erg lekker.
   
 • Verrassende frietjes
  Friet blijft natuurlijk een hit. Maar wat dacht je van onze SuperCrunch: speciale frietjes die knapperig, zoet en vol van smaak zijn? Of onze krokante Mozzarella Sticks: een snack in de vorm van chips, maar dan vol heerlijke kaas.